KUKA ON JOOSUA VISURI?

HYVINVOINTIALAN RAUTAINEN AMMATTILAINEN​

Kuka on Joosua Visuri?

Hyvinvointialan rautainen ammattilainen

Kuka on Joosua Visuri?

Personal Trainer ja Trainer4you PT-kouluttaja

Jos haluat saada pysyviä tuloksia aikaan ilman kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tinkimistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Olipa tavoitteesi tai haasteesi mikä vain, minun tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tai selättämään ne. Kun sinä kehityt ja voit hyvin, olen onnistunut työssäni.

Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet intohimoni pienestä asti. Pitkään treeni rakentui pääosin jalkapallon ympärille, jossa tavoittelin ammattiuraa. Jossain kohtaa oli kuitenkin tehtävä valinta jalkapalloilun ja liikunta-alan uran välillä. Hetken asiaa pyöriteltyäni, liikunta-ala tuntui kuitenkin oikealta valinnalta. Tällä hetkellä voin sanoa tekeväni unelmatyötä, ja toivon sen välittyvän myös asiakkailleni sekä seuraajilleni.

Vahvuuteni valmentajana on ehdottomasti kokonaisvaltaisuus ja jatkuva kehittymisen nälkä. Ylirasituksen läpikäyneenä tiedän, kuinka tärkeää on huomioida kaikki elämän osa-alueet. Suorituskyvyn osalta pohjalla käyminen on myös antanut paljon perspektiiviä hyvinvointiin, joka monelta ammattilaiselta puuttuu.

Toimin aina jokaisen asiakkaan kanssa läpinäkyvästi ja rehellisesti. Ammattitaitoni ja osaamiseni vuoksi tulet arvostamaan minua valmentajanasi!

valmennattavani saat käyttöösi koko osaamiseni

Mikä tekee minusta liikunta-alan ammattilaisen?

Koulutettu ja linsensoitu
Personal Trainer

Satojen yksilövalmennettavien kokemus

Trainer4You Personal Trainer
kouluttaja

+1500 nettivalmennettavan kokemus

Yksityisiä ja täydentäviä
liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia

Asiantuntijana useissa
tunnetuissa medioissa

Suomen suosituimman treenikanavan Ristiotteen
perustaja (yli 13 miljonaa katselukertaa)

100 parasta vatsalihasliikettä -kirjan
kirjoittaja

Liikunnan ohjauksen
perustutkinto

Limitless riko rajasi - kirjan
kirjoittaja (julkaistu marraskuu 2019)

Liity mukaan seuraavaan Limitless -nettivalmennukseen!

Henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttaminen voi tuntua välillä haastavalta yksin. Oli sitten kyseessä suorituskyvyn maksimointi tai painonpudotus, Limitless -nettivalmennuksessa autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Asiakkaiden Kokemuksia ja Mahtavia tuloksia

Lue alta valmennettavieni asiakaskokemuksia ja tuloksia

”Loistava, innostava, motivoiva ja hyvällä tavalla vaativa. Saa tekemään ja nauttimaan tekemisestä. Jakaa iloa ja hyvää oloa. Supermies!”

Terho Trogen

PUDOTETTU PAINOA

RASVAPROSENTTI

TREENATTUJA TUNTEJA

45 kg

-8 %

100 h

Henna Heinisuo

”Olen treenannut Jopen henkilökohtaisessa valmennuksessa jo keväästä 2016 alkaen, eikä loppua näy.

Jope on valmentajana erittäin motivoiva ja motivoitunut, aidosti kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, hyvällä tavalla vaativa ja ehdottoman kannustava.

Arvostan erityisesti sitä, että Jope osaa tehdä ammattimaisesti treenisuunnitelmat erilaisia tavoitteita varten.”

Henna Heinisuo

LEUKOJA ALUSSA

LEUKOJA LOPUSSA

TREENATTUJA VIIKKOJA

0

3

5

Henna Heinisuo

Visioni on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä kohti parempaa suorituskykyä!

Liikkunta-alan ammattilaisena ja ammattivalmentajana saan suunnatonta hyvää oloa siitä, kun valmennettavani voivat paremmin ja saavuttavat tavoitteitansa. Olen ehtinyt valmentaa tähän mennessä jo satoja asiakkaita kohti parempaa oloa ja heidän omia tavoitteitaan. Voin kokemuksella sanoa, että asiakkaiden onnistumiset on yhtälailla valmentajan onnistumisia. Minun visioni onkin auttaa mahdollisimman montaa ihmistä kohti parempaa hyvää oloa ja suorituskykyä.

En myöskään halua, että pitkät etäisyydet tai välimatkat olisivat esteenä, mikäli haluat tulla juuri minun valmennettavakseni. Tämän vuoksi olen halunnut luoda Limitless -valmennuskonseptin. Digitaalinen aikakausi on mahdollistanut minulle paljon isomman ihmismäärän tavoittamisen kuin osasin koskaan haaveillakaan. Olit sitten yksilövalmennuksessani tai nettivalmennuksessani, pyrin aina tekemään kaikkeni sen eteen, että sinun valmennuskokemus on paras mahdollinen ja saavutat omat tavoitteesi.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota yhteyttä, vastaan sinulle ensitilassa.