Kuka on Joosua Visuri?

Hyvinvointialan ammattilainen

Kuka on Joosua Visuri?

Hyvinvointialan ammattilainen

VALMENNATTAVANI SAAT KÄYTTÖÖSI KOKO OSAAMISENI

Mikä tekee minusta liikunta-alan ammattilaisen?

Liikunta ja hyvinvointi ovat olleet suurin intohimoni lapsesta asti. Pitkään harjoitteluni rakentui pääosin jalkapallon ympärille, jossa tavoittelin ammattilaisuraa. Kahden peräkkäisen polvileikkauksen jälkeen oli kuitenkin otettava aikalisä ja mietittävä, mitä haluaisin elämältäni. Hetken asiaa pyöriteltyäni, liikunta-ala tuntui ainoalta oikealta valinnalta. Valinta oli yksi elämäni parhaista. Kutsumustyössäni teen joka päivä kaikkeni valmennettavieni eteen, jotta he onnistuvat tavoitteissaan.

Toimin jokaisen valmenettavan kanssa ammattitaitoisesti ja rehellisesti. Osaamiseni ja kokemukseni ansiosta tulet arvostamaan minua valmentajanasi.

Alapuolella kerron sinulle, mikä tekee juuri minusta rautaisen liikunta-alan ammattilaisen.

Koulutettu ja linsensoitu

Personal Trainer

Liikunnanohjauksen

perustutkinto

+2500 nettivalmennettavan

kokemus

+500  yksilövalmennettavan

kokemus

Personal trainer kouluttaja

Omien valmennusten lisäksi olen kouluttanut 2018 vuoden syksystä alkaen uusia kuntosalivalmentajia sekä personal trainereita liikunta-alalle Suomen suurimmassa koulutusorganisaatiossa Trainer4You:ssa. Lisäksi olen toiminut myös taustatiimissä palvelunkehittäjänä ja konsulttina.

PT-kouluttajan työ on ollut todella opettavaista ja kaikin puolin antoisaa. On hienoa pystyä jättämään oma kädenjälki omien valmennettavien lisäksi myös tulevien liikunta-alan ammattilaisten osaamiseen. Trainer4you tekee aktiviisesti työstä myös liikunta-alan kehittämisen eteen, joten on mahtavaa olla mukana kehittämässä tätä alaa entistä parempaan suuntaan.

Personal training on vielä toistaiseksi tuore ala, jossa esimerkiksi valmentajan tai personal trainerin nimike ei ole millään tavalla suojattu. Titteliä voi siis käyttää kuka tahansa. Tämän vuoksi sopivaa valmentajaa etsiessä kannattaa aina suosia koulutettua ja sertifioitua liikunta-alan ammattilaista.

 

Sosiaalisen median edelläkävijä

Olen tehnyt sosiaaliseen mediaan hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä jo vuodesta 2013 asti

Asiantuntijana useissa

Tunnetuissa medioissa

Ristiote -Youtube- kanavan perustaja

Yli 70.000 tilaajaa ja +14 miljoonaa katselukertaa

Yli 20 tuhatta seuraajaa

Instagramissa

Kirjailija x2

Olen kirjoittanut kaksi liikunta-alan kirjaa, joita on myyty useita tuhansia kappaleita.

Limitless - Riko rajasi

julkaistu marraskuussa 2019

100 parasta vatsalihasliikettä

julkaistu tammikuussa 2018