Pysyvien tulosten salaisuus on yksilöllisyys

Personal Trainer Helsinki
NettivalmennuksetKokeile hintalaskuria

Pysyvien tulosten salaisuus on yksilöllisyys

Personal trainer Helsinki

Personal Trainer palvelut Helsingistä yksilöllisesti

Meidän jokaisen elämäntilanne sekä tavoitteet ovat yksilölliset. Jokainen keho myös reagoi yksilöllisesti ravintoon, treeniin ja stressiin. Tästä syystä rakennan valmennuksesi aina yksilöllisesti ja juuri sinun tilanteeseen sopivaksi. Otan kokonaisvaltaisesti huomioon sinun toiveet, tarpeet sekä mahdolliset haasteet. Niiden pohjalta rakennamme yhdessä onnistumisen reseptin.

Treeniohjelma lähtötasosi ja tavoitteesi huomioiden

Treeniohjelmaa rakentaessa huomioin aina lähtötasosi, tavoitteesi sekä mahdolliset rajoitteesi. Harjoitusohjelma suunnitellaan tukemaan elämäntyyliäsi ja integroidaan siihen sopivaksi. Harjoitusmäärät sekä treenimuodot mietitään yhdessä sinun toiveidesi mukaan.

Otan huomioon nykyisen elämäntilanteesi lisäksi myös aiemman liikuntaustan (tai liikkumattomuuden) ja muita ohjelmointiin mahdollisesti vaikuttavia tekijöitä.

Jokainen harjoitusohjelma sisältää myös sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun alkuverryttelyrutiinin, jonka avulla kehitetään lihaskuntoharjoittelun ohessa myös aktiivista liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä tasapainoa.

Yksilöllinen ruokavalio ilman kieltolistoja

Treeniohjelman lisäksi rakennan aina täysin henkilökohtaisen ja yksilöidyn ruokavalion, jonka pääteemoina ovat takuuvarmat tulokset, ravinteikkuus, monipuolisuus sekä joustavuus. Joustavuus tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse luopua herkullisista makuelämyksistä ja nautinnoista. Ruokavalion tarkoituksena on parantaa hyvinvointiasi sekä tukea elämäntyyliäsi – ei rajoittaa elämääsi.

Otan huomioon nykyisen tilanteesi lisäksi myös mahdolliset ruoka-aineallergiat tai yliherkkyydet sekä muut ruokavalioon vaikuttavat tekijät.

Valmennuksessa lähdemme aina liikkeelle siitä, mitkä asiat ovat ravitsemuksessa jo ennestään hyvällä mallilla ja mitkä tekijät ovat niitä, joissa voisimme vielä parantaa. Pysyvässä elämäntapamuutoksessa ruokavalion tulee olla sellainen, jota on ensinnäkin mielekästä, mutta myös mahdollista noudattaa koko loppuelämän ajan.

Ammattivalmentajan tuki ja osaaminen käyttöösi

Valmennuksessani saat automaattisesti käyttöösi kaiken osaamiseni ja kokemukseni vuosien kouluttautumisesta, sadoista henkilökohtaisista valmennettavista, tuhansista nettivalmennettavista ja ohjatuista PT-tunneista sekä uusien personal trainereiden kouluttamisesta.

Valmennuksessani sinun ei tarvitse hetkeäkään miettiä, että miten sinun kannattaisi toimia missäkin tilanteessa – vaan sinulla on käytössäsi selkeä ja ammattitaitoisesti laadittu suunnitelma sekä minun tukeni, jonka puoleen voit kääntyä koska tahansa. Valmennukseni sisältää tuen sekä rajattoman yhteydenpidon aina valmennuksen alusta aina sopimuksen loppuun saakka.

Valmentajasi

Joosua Visuri

Olen Joosua Visuri eli tutummin Jope. Olen toiminut päätoimisena valmentajana ja yrittäjänä vuodesta 2016 saakka. Yksilö- ja nettivalmennusten lisäksi toimin myös uusien personal trainerien kouluttajana sekä opiskelen fysioterapeutiksi ammattikorkeakoulussa.

Valmennusfilosofiaani kuuluu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostaminen sekä säännöllisyyden ja pitkäjänteisyyden korostaminen. Uskon, että jokaisella meistä on jokin mieleinen tapa liikuttaa kehoamme. Tuo tapa täytyy vain etsiä ja uskaltaa innostua!

Santeri Sorasahi

Olen Santeri Sorasahi ja olen toiminut Jopen valmennustiimissä syksystä 2019 asti. Valmennan kaiken tasoisia kuntoilijoita ja olen aidosti kiinnostunut auttamaan asiakkaitani saavuttamaan heidän tavoitteensa. En usko ehdottomuuksiin tai lyhyen aikavälin oikoreitteihin, vaan tärkeimpinä avaimina onnistumiseen pidän mielekkyyttä, säännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Oma polkuni kuntosaliharjoittelun parissa alkoi lukioikäisenä, kun päätin tehdä elämäntapamuutoksen. Olin aina lapsena ja nuorena liikunnallinen, mutta kipinä katosi useammaksi vuodeksi – onneksi se kuitenkin roihahti uudelleen! Omaa erityisosaamistani on kehonmuokkaukseen tähtäävä harjoittelu, elämäntapamuutokset ja painon pudottaminen.

Kokeile hintalaskurilla mitkä olisivat valmennuksesi kustannukset ja jätä valmennushakemus

Pääset jättämään valmennushakemuksen painamalla seuraava.

Minkä mittaisesta valmennuksesta olisit kiinnostunut?
Field is required!
Field is required!
Kuinka monta yhteistä tapaamista haluaisit kuukaudessa?
(Mikäli haluat vain yksilöidyn nettivalmennuksen, valitse nolla.)
Field is required!
Field is required!
Yhteensä kuukaudessa
Hinta yhteensä kuukaudessa jos maksettu kuukausittaisissa erissä. Koko hinta on valmennuksen pituus kertaa kuukausihinta.
0.00 € / kk
Field is required!
Field is required!
Kuinka monessa erässä haluat laskun?
Field is required!
Field is required!
Kuinka monessa erässä haluat laskun?
Field is required!
Field is required!
Kuinka monessa erässä haluat laskun?
Field is required!
Field is required!
Nimi
Field is required!
Field is required!
Sukunimi
Field is required!
Field is required!
Puhelinnumero
Field is required!
Field is required!
Sähköpostiosoite
Field is required!
Field is required!
Katuosoite
Field is required!
Field is required!
Postinumero
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Ammattivalmentajan kanssa onnistut

Saat koko osaamiseni käyttöösi:

N

Satojen PT-asiakkaiden kokemus

Olen valmentanut tuhansia ihmisiä heidän tavoitteisiin, aina ammattiurheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin.

N

Tuhansien PT-ohjausten kokemus

Tuhansien asiakkaiden ja ohjattujen PT-tuntien kokemuksella olen nähnyt, mitkä ovat ihmisten suurimmat haasteet paremman suorituskyvyn tavoittelussa ja kuinka ne selätetään.
N

Liikunta-alan koulutukset

Kehitän jatkuvasti osaamistani ja kaikki täydentävä osaaminen kääntyy myös valmennettavieni hyödyksi.

Olen Joosua Visuri

Koulutettu personal trainer Helsingistä

Tyytyväiset asiakkaat

Alta näet lisää asiakkaideni kokemuksia ja heidän kanssa saavutettuja tuloksia

”Loistava, innostava, motivoiva ja hyvällä tavalla vaativa. Saa tekemään ja nauttimaan tekemisestä. Jakaa iloa ja hyvää oloa. Supermies!”

Terho Trogen

”Joosuan valmennuksessa on positiivisuus, kannustus ja energisyys kohdillaan. Olen ollut nyt puolisen vuotta yksilövalmennuksessa Joosualla ja valmennus jatkuu seuraavatkin puoli vuotta. Teräsmies!”

Juha Lintunen

”Jopen kanssa vuoden verran yhteistyötä tehneenä voin pelkästään suositella! Kokemusta kertyi niin pt-ohjauksista kuin etävalmennuksestakin ja homma toimi lähelle ja kauas mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä.

Jope on valmentajana helposti lähestyttävä, aidosti sinusta ja tavoitteistasi kiinnostunut sekä ammattitaitoinen.

 

Vuoden aikana löysin Jopen avulla minulle luontevan tavan treenata sekä sain liikunnan osaksi arkea. Sain myös paljon vinkkejä ja hyviä treenejä, sekä treenasin elämäni ensimmäistä puolimaratonia varten fiksusti ja tavoitteellisesti.”

Jenni Lemettinen

 

PERSONAL TRAINER HELSINKI

Yleisimpiä syitä, miksi ihmiset hakeutuvat valmennukseeni

Syitä hakeutua valmennukseen on lukuisia. Satojen valmennettavien ja tuhansien personal trainer -ohjausten kokemuksella voin sanoa, että yleensä aina taustalla ovat jokseenkin samantyyppiset syyt. Olen listannut alle yleisimpiä syitä omilta valmennettaviltani:

 

  • Tarvitset apua painonhallinnassa? Vaikka olisit välillä saanutkin tuloksia, kilot tuntuvat palaavan aina takaisin.
  • Haluat löytää terveellisen suhtautumistavan ravintoon? Mielellään vielä ilman pitkien kieltolistojen kanssa elämistä tai aterioiden punnitsemista.
  • Haluat treenata tehokkaasti ja turvallisesti ammattilaisen kanssa riippumatta lähtötasostasi tai henkilökohtaisista rajoitteistasi?​
  • Haluat palautua nopeammin ja haluat kadoksissa olleet energiatasosi takaisin, jotta voisit taas nauttia treenaamisesta ja arjesta?​
  • Lähtötasostasi riippumatta haluaisit treenata tehokkaasti ja suorituskykyä parantaen, ilman kipuja ja arveluttavia vippaskonsteja?
  • Kaipaat lisää treenimotivaatiota tai motivaatiota syödä paremmin ja terveellisemmin. Ehkä myös valmentajan tuki on tervetullutta?​
  • Tavoitteenasi on sporttinen, näyttävä ja hyvin toimiva kroppa, joka tukee elämäntyyliäsi?​
  • Haluat, että terveydestäsi vastaa koulutettu ja luotettava ammattilainen ilman, että sinun tarvitsee itse stressata valtavan informaatiotulvan keskellä?
  • Haluat kokea kuinka paljon parempia muutoksia saavutat tulosvastuullisen personal trainerin kanssa treenatessa!​

Todennäköisesti pystyit samaistumaan näistä yhteen tai useampaan? Tässä tapauksessa Personal Trainer Helsinki -palveluni ovat sinulle oikea valinta. Ota yhteyttä ja kerro tavotteistasi enemmän. Valmennushakemuksella et vielä sitoudu mihinkään.

”Eri tasoiset liikkujat otetaan hyvin huomioon. Matalan kynnyksen valmennus. Kehonpainolla saa monipuolisen treenin ilman erilaisia treenivälineitä. Ryhmävalmennus mutta silti saa tarpeen tullen henkilökohtaista apua omaan tilanteeseen. Paras valmennus mitä missä olen ollut mukana.”

Nainen, 33 vuotta

“Joosuan vilpitön, innostava ja kannustava asenne on melkein parasta valmennuksessa. Harva PT suhtautuu työhönsä yhtä kunnianhimoisesti.”

Kommentti palautekyselystä