pysyvien tulosten salaisuus on yksilöllisyys

Personal Trainer Helsinki

pysyvien tulosten salaisuus on yksilöllisyys

Personal Trainer Helsinki

Personal Trainer palvelut Helsingistä yksilöllisesti

Meistä jokaisen elämäntilanne ja tavoitteet ovat erilaiset. Kehomme myös reagoi eri tavoin ravintoon, treeniin ja stressiin. Rakennan valmennuksesi aina yksilöllisesti ja tilanteeseesi sopivaksi. En odota sinun muuttavan elämääsi ylösalaisin, koska järkevillä muutoksilla saamme pysyviä tuloksia. 

fitness-icons-gray-250_0004_5.png

Treeniohjelma lähtötasosi ja tavoitteesi huomioiden

Treeniohjelmaa rakentaessa huomioin aina lähtötasosi, tavoitteesi sekä mahdolliset rajoitteesi. Treeniohjelman on tuettava täysin elämäntyyliäsi, jonka vuoksi se suhteutetaan juuri Sinun arkeesi sopivaksi. Harjoitusmäärät sekä treenimuodot mietitään yhdessä sinun toiveidesi mukaan.
Otan huomioon nykyisen elämäntilanteesi lisäksi myös mahdollisen aiemman liikuntataustan ja -muodon sekä muita mahdollisesti ohjelmointiin vaikuttavia tekijöitä.

Jokainen harjoitusohjelma sisältää myös sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun alkuverryttelyrutiinin, jonka avulla kehitetään lihaskuntoharjoittelun ohessa myös aktiivista liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä tasapainoa.

Yksilöllinen ruokavalio ilman kieltolistoja

Muodostan aina täysin henkilökohtaisen ja yksilöidyn ruokavalion, jonka pääteemoina ovat ravinteikkuus, monipuolisuus sekä joustavuus – unohtamatta kuitenkaan herkullisia makuja ja nautintoja. Ruokavalion tarkoituksena on tukea hyvinvointiasi sekä elämäntyyliäsi – ei rajoittaa elämääsi.
Otamme huomioon nykyisen tilanteesi lisäksi myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja yliherkkyydet sekä muut mahdolliset ohjelmointiin vaikuttavat tekijät.
Lähdemme liikkeelle siitä, mitkä asiat ovat ravitsemuksessa hyvällä mallilla ja mitä voisimme vielä parantaa. Mikäli tavoitteenasi on tehdä pysyvä elämäntapamuutos, niin myös ravitsemuksen tulee olla sellainen, jota on mielekästä sekä mahdollista noudattaa loppuelämän ajan.

fitness-icons-gray-250_0019_20.png

Ammattivalmentajan tuki ja osaaminen käyttöösi

Valmennuksessani saat automaattisesti käyttöösi kaiken osaamiseni ja kokemukseni vuosien kouluttautumisesta, sadoista henkilökohtaisista valmennettavista sekä tuhansista ohjatuista PT-tunneista. Saat myös kaiken tukeni sekä rajattoman yhteydenpidon aina valmennuksen alusta loppuun saakka.
Valmennuksessani sinun ei tarvitse hetkeäkään miettiä, että miten sinun kannattaisi toimia missäkin tilanteessa – vaan sinulla on käytössäsi selkeä ja ammattitaitoisesti laadittu suunnitelma sekä minun tukeni, jonka puoleen voit kääntyä koska tahansa!

Miksi valita minut valmentajaksesi?

Ammattivalmentajan kanssa onnistut

Olen ollut asiantuntijana mm. seuraavissa medioissa:

media logot

Saat koko osaamiseni käyttöösi

Satojen yksilövalmennettavien kokemus

Olen valmentanut satoja ihmisiä kohti omia tavoitteitaan, aina ammattiurheilijoista tavallisiin kuntoilijoihin.

Tuhansia PT-ohjausten kokemus

Tuhansien ohjausten kokemuksella olen nähnyt, mitkä ovat ihmisten suurimmat haasteet paremman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tavoittelussa.

Lukuisat yksityiset täydentävät koulutukset

Kehitän jatkuvasti osaamistani ja kaikki täydentävä osaaminen kääntyy myös valmennettavieni hyväksi. 

Olen joosua visuri

Koulututettu Personal Trainer Helsingistä

Valmennusfilosofiani vahvuus on monipuolisuus, jolla saamme kehostasi vahvan, hyvinvoivan ja liikkuvan. Ylirasituksen läpikäyneenä tiedän, miten tärkeää kaikki osa-alueet on ottaa huomioon, levosta tinkimättä. Kun treenit rakennetaan monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti, saadaan hyviä tuloksia järkevällä treenimäärällä. En varmasti tule jättämään sinua sohvalle yksin! 

Tyytyväiset asiakkaat

Alta näet lisää asiakkaideni kokemuksia ja heidän kanssa saavutettuja tuloksia

”Loistava, innostava, motivoiva ja hyvällä tavalla vaativa. Saa tekemään ja nauttimaan tekemisestä. Jakaa iloa ja hyvää oloa. Supermies!”

Terho Trogen

PUDOTETTU PAINOA

45 kg

RASVAPROSENTTI

-8 %

TREENATTUJA TUNTEJA

100 h

nettivalmennus_asiakas

”Joosuan valmennuksessa on positiivisuus, kannustus ja energisyys kohdillaan. Olen ollut nyt puolisen vuotta yksilövalmennuksessa Joosualla ja valmennus jatkuu seuraavatkin puoli vuotta. Teräsmies!”

Juha Lintunen

nettivalmennus_asiakas

”Jopen kanssa vuoden verran yhteistyötä tehneenä voin pelkästään suositella! Kokemusta kertyi niin pt-ohjauksista kuin etävalmennuksestakin ja homma toimi lähelle ja kauas mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä. 

Jope on valmentajana helposti lähestyttävä, aidosti sinusta ja tavoitteistasi kiinnostunut sekä ammattitaitoinen. 

Vuoden aikana löysin Jopen avulla minulle luontevan tavan treenata sekä sain liikunnan osaksi arkea. Sain myös paljon vinkkejä ja hyviä treenejä, sekä treenasin elämäni ensimmäistä puolimaratonia varten fiksusti ja tavoitteellisesti.”

Jenni Lemettinen

Tunnistatko itsesi seuraavista?

Yleisimpiä syitä miksi ihmiset hakeutuvat valmennettavakseni

PERSONAL TRAINER HELSINKI

Yleisimpiä syitä, miksi ihmiset hakeutuvat valmennukseeni

Syitä hakeutua valmennukseen voi olla lukuisia. Satojen valmennettavien ja tuhansien personal trainer -ohjausten kokemuksella voin sanoa, että yleensä aina taustalla ovat jokseenkin samantyyppiset syyt. Olen listannut alle yleisimpiä syitä omilta valmennettaviltani:

  • Tarvitset apua painonhallinnassa? Vaikka olisit välillä saanutkin tuloksia, kilot tuntuvat palaavan aina takaisin.
  • Haluat löytää terveellisen suhtautumistavan ravintoon? Mielellään vielä ilman pitkien kieltolistojen kanssa elämistä tai aterioiden punnitsemista.
  • Haluat treenata tehokkaasti ja turvallisesti ammattilaisen kanssa riippumatta lähtötasostasi tai henkilökohtaisista rajoitteistasi?​
  • Haluat palautua nopeammin ja haluat kadoksissa olleet energiatasosi takaisin, jotta voisit taas nauttia treenaamisesta ja arjesta?​
  • Lähtötasostasi riippumatta haluaisit treenata tehokkaasti ja suorituskykyä parantaen, ilman kipuja ja arveluttavia vippaskonsteja?
  • Kaipaat lisää treenimotivaatiota tai motivaatiota syödä puhtaammin ja tervellisemmin. Ehkä myös valmentajan tuki on tervetullutta?​
  • Tavoitteenasi on sporttinen, näyttävä ja hyvin toimiva kroppa, joka tukee elämäntyyliäsi?​
  • Haluat, että terveydestäsi vastaa koulutettu ammattilainen ilman, että sinun tarvitsee stressata valtavan informaatiotulvan keskellä?
  • Haluat kokea miten paljon parempia muutoksia saavutat tulosvastuullisen personal trainerin kanssa treenatessa!​

Todennäköisesti pystyit samaistumaan näistä yhteen tai useampaan?

Tässä tapauksessa Personal Trainer Helsinki -palveluni ovat sinulle oikea valinta.
 

Ota yhteyttä ja kerro enemmän tarpeestasi. Yhteydenotolla et vielä sitoudu mihinkään!

"Eri tasoiset liikkujat otetaan hyvin huomioon. Matalan kynnyksen valmennus. Kehonpainolla saa monipuolisen treenin ilman erilaisia treenivälineitä. Ryhmävalmennus mutta silti saa tarpeen tullen henkilökohtaista apua omaan tilanteeseen. Paras valmennus mitä missä olen ollut mukana."

Nainen, 33 vuotta

“Joosuan vilpitön, innostava ja kannustava asenne on melkein parasta valmennuksessa. Harva PT suhtautuu työhönsä yhtä kunnianhimoisesti.”

Kommentti palautekyselystä

OLETKO HALUKAS TULEMAAN VALMENNETTAVAKSENI?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan!