fbpx

liity mukaan TEam Limitless YHTEISÖÖN

Team limitless on hyvinvointiyhteisö, johon voit liittyä mistä päin suomea tai maapalloa tahansa. Yhteisö sisältää kaiken, mitä tarvitset saAdaksesi PYSYVIÄ tuloksia.

Team Limitless nettivalmennus tarjoaa sinulle valmentajan tuen, sännöllisesti vaihtuvat treeniohjelmat ja kannustavan yhteisön tuen vain hintaan 29€/kk. Liity mukaan vaikka samantien ja ole mukana juuri niin kauan kuin sinulle sopii.

Klikkaa alta ja liity mukaan valmennukseen jo tänään!

Kuulostaako seuraavat tutulta?

1. Tiedostat kaipaavasi yhteisöä treenaamisen ja hyvinvointisi tueksi.

Team Limitless on juuri se tsemppaava ja kannustava yhteisö, jota olet kaivannut. Yhteisö on joukko samanhenkisiä, treenistä sekä hyvinvoinnista innostuneita ihmisiä. Lisäksi mukana on jatkuva valmentajan tuki ja opastus.

2. Kaipaat valmentajaa, jolta kysyä apua koska vain, sekä tsemppaavan yhteisön tukea.

Kaipaat jatkuvaa valmentajan tukea treenaamisen ja hyvinvointisi tueksi. Lisäksi kannustavan yhteisön tuki pitää huolen, ettei motivaatiosi pääse lopahtamaan ensimmäisten viikojen jälkeen.

3. Et ole aikaisemmin pystynyt ylläpitämään käymissäsi valmennuksissa saamia tuloksia.

Valmennuksessa saat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat helposti omaksuttavine opaistevideoineen. Valmentajana pidän huolta, ettei kehityksesi pääse junnaamaan paikallaan.

TEAM LIMITLESS TARJOAA SINULLE RATKAISUN

Treenaamisen ei tulisi tuottaa sinulle harmaita hiuksia eikä aikatauluhaasteita. Team Limitless -valmennuksessa opit yhdistämään kuntosali- sekä kehonpainotreenin omaan elämäntyyliisi sekä tavoitteisiisi sopivaksi.

Se on täydellinen valmennus sinulle, joka haluat vaihtelua treeneihisi sekä myös sinulle, joka kaipaat jatkuvaa ammattivalmentajan tukea treenien ja hyvinvointisi tueksi.

Paremman ulkoisen olemuksen lisäksi kehität voimatasojasi, kehonhallintaa, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä räjähtävyyttä. Opit myös syömään terveellisesti ilman, että siitä tarvitsee stressata.

KENELLE TEAM LIMITLESS SOPII?

Team Limitless valmennus sopii kenelle tahansa, joka haluaa parantaa hyvinvointiaan sekä suorituskykyään. Oli haasteesi sitten treenien aikatauluttaminen, treenimotivaatio tai pitkään kaivattu valmentajan tuki treenaamiseen, Limitless -valmennuksessa otamme tilanteesi huomioon kokonaisvaltaisesti.

Jokaisessa liikkeessä on huomioitu eritasoiset treenaajat useilla vaihtelevilla liikevariaatiolla. Toisin sanoen jokaisesta eri harjoituksesta löytyy myös sinulle sopiva tapa suorittaa yksi ja sama liike. Kaikki liikkeet ja niiden variaatiot löytyvät videolla valmentajan ammattimaisesti opastamana. Pidämme huolta myös liikkuvuudestasi ja siitä, että sinulla on avaimet terveelliseen ja hyvänmakuiseen ravintoon ilman siitä stressaamista.

Team Limitless -valmennus toimii netflixin tavoin. Liityt mukaan kuin itse haluat ja olet mukana juuri sen aikaa kuin sinulle itselle sopii.

Lähde mukaan nyt hintaan vain 29€/kk.

MITEN TEAM LIMITLESS TOIMII?

 • Saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta kaikki materiaali löytyyja lisäksi pääset liittymään osaksi tsemppaavaa Facebook-ryhmää.
 • Team Limitless -valmennuksen treenit voit suorittaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii!
 • Kuntosalin lisäksi voit suorittaa treenit omassa olohuoneessasi, mökillä tai vaikka reissussa ilman kuntoiluvälineitä!
 • Opit toimivat ja pysyvät metodit, joiden avulla viet suorituskykysi ja tuloksesi täysin uudelle tasolle!
 • Syöt ilman stressiä punnitsemisesta, pitkistä kieltolistoista tai tietyn ruokavalion noudattamisesta!

KUKA ON VALMENTAJASI?

Joosua ”Jope” Visuri on Trainer4You kouluttaja, lisensoitu personal trainer, kehonpainoharjoittelun spesialisti, 100 parasta vatsalihasliikettä -kirjan kirjoittaja ja Suomen suosituimman treenikanavan Ristiotteen perustaja (Yli 8 miljoonaa katselukertaa). Liikunta-alan monipuolinen koulutus sekä satojen valmennusten kokemus tekevät Jopesta rautaisen liikunta-alan ammattilaisen ja valmentajan.

Joosuan ehdoton vahvuus on monipuolisuus niin treenissä, levossa kuin ravinnossakin. Liikunnan tulee olla mukavaa, levon rentouttavaa ja ravinnon monipuolista sekä hyvän makuista. Ylirasituksen läpikäyneenä hän tietää, miten tärkeää kaikki osa-alueet on ottaa huomioon. Valmennettavina hänellä on ollut asiakkaita aina peruskuntoilijoista kansainvälisen tason urheilijoihin asti.

Lähde mukaan nyt hintaan vain 29€/kk.​

team limitless SOPII SINULLE, JOS...

 • Henkilökohtaisen valmentajan palkkaaminen on mielestäsi kallista tai aikataulujen yhteen sovittaminen kiireisessä arjessasi on haastavaa!
 • Haluat parempia ja ennen kaikkea pysyviä tuloksia!
 • Kaipaat lisää vaihtelua ja mielenkiintoa harjoituksiisi!
 • Ruokavaliosi kaipaa parannusta ja monipuolisuutta!
 • Olet laatutietoinen ja arvostat koulutetun ammattilaisen osaamista!
 • Olet kiireinen, etkä aina ehdi kuntosalille ja haluat monipuolistaa treenejäsi kehonpainoharjoittelulla!
 • Haluat varmoja tuloksia ilman pikavoittoja tai vippaskonsteja!
salipose PNG

Lähde mukaan nyt hintaan vain 29€/kk.​

Valmennus sisältää mm. kaiken seuraavan:

1

8 viikon välein päivittyvät treenisuunnitelmat kuntosalille ja kotiin

2

Todistetusti toimivat ohjeistukset parempaan palautumiseen sekä unenlaatuun!

3

Herkullisia valmiita reseptejä (aamupala, lounas, valipalat, päivällinen ja iltaruoka)

4

Viikottaiset live-lähetykset suljetulle ryhmälle!​

5

Jatkuvasti päivittyvät alkuverryttely- ja kehonhuoltorutiinit videoituna!

6

Säännöllisesti vaihtuvat treeniohjelmat!

7

Monipuolinen ja joustava ruokavaliosuunnitelma!​

8

Suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit kysyä mitä tahansa sinua askarruttavaa asiaa valmentajalta. Lisäksi motivoidut upean ja kannustavan yhteisön avulla!

9

Tehokkaat alkuverryttelyrutiinit videoituna!​

10

Kauppalista ruokaostoksia varten!​

11

Parhaimmat ja tehokkaimmat vinkit arkeen sekä ajanhallintaan videoituna!​

Valmennuksen kolme parasta muutostarinaa palkitaan rahan arvoisilla palkinnoilla!

mitä yhtä kattava yksilövalmennus maksaisi sinulle?

Nyt saat kaiken seuraavan vain hintaan 29€ / kk.

 • 8 viikon välein päivittyvät treeniohjelmat - arvo 150 €
 • Kattavat ruokavalio-ohjeistukset - arvo 150 €
 • Monipuoliset kehonhuolto-ohjelmat - arvo 150 €
 • Kattava reseptikirja - arvo 50 €
 • Viikottaiset live-luennot suljetussa Facebook-ryhmässä - arvo 850 €
 • Valmentajan tuki (vastaukset 24h sisällä) - arvo 250 €
 • Lisäksi valmennukseen kuuluu eksklusiivisia etuja sekä bonus-materiaaleja!

Nyt saat kaiken tämän vain hintaan 29€/kk ja ilman pitkiä sitoumuksia!

Mitä valmennettavani ovat sanoneet?

Senja 1TINY

”Olen saanut todella hyviä tuloksia ja oppinut paljon uutta Joosuan valmennuksessa.

Joosuan ammattitaito on erittäin hyvää, ja positiivinen asenne ja aitous näkyy Joosuan tekemisessä!”

SENJA

”Joosua on todellinen ammattilainen työssään, aina positiivinen asenne ja aitous näkyy kaikessa tekemisessä. 🙂

Olen itse saanut todella paljon monipuolista oppia, hyviä tuloksia ja tsemppiä Joosuan ohjauksessa. Jos olet ajatellut treenaavasi Personal Trainerin kanssa niin tästä kaveri, jonka kanssa syntyy varmasti tuloksia”

TONI

Toni TINY
Emilian muutosTINY

‘’Olin mukana Jopen Limitless-mixed valmennuksessa ja olen todella tyytyväinen saatuihin tuloksiin. 

Materiaalit olivat todella kattavat, sekä salilla treenaukseen että siihen jos haluaa treenata pelkästään kotona. Kehonhuoltoharjoitukset oli minulle se paras ja uusin asia, sillä ne meinaa aina jäädä tekemättä. Mutta nyt kun oli selkeät ja hyvät ohjeet tuli niitäkin tehtyä. Myös valmennukseen kuuluva viikottainen liikkuvuuslive-lähetys oli huippu. 

Myös Jopen omalle aktiivisuudelle suuret peukut. Jos jokin askarrutti mieltä, uskalsi sen kysyä ja vastauksen sai nopeasti! Pelkää hyvää sanottavana vain ’’

EMILIA

Tyytyväisten Limitless -valmennettavien jälkifiiliksiä:

minulta usein kysyttyä

Paras treeni on se, mikä tulee tehtyä! Nettivalmennuksen yksi ehdottomasti parhaista jutuista on se, että voit tehdä treenit missä tahansa ja juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Valmennuksessa on valmis treenisuunnitelmapohja, jonka voit ottaa käyttöösi. Autan sinua mielelläni myös henkilökohtaisesti aikatauluttamaan treenit viikkokalenteriisi.

Jos haluat vaihtelua perinteiseen kuntosaliharjoitteluun, niin ehdottomasti kyllä! Voit myös suorittaa valmennusta saliharjoittelun yhteydessä siten, että teet osan treeneistä kehonpainolla.

Et! Kaikki tarvitsemasi löytyy tästä valmennuksesta: treenit, ravinto, palautuminen sekä ryhmän tuki – tuo vain itsesi ja reipas mieli mukanasi!

Ei missään nimessä! Valmennuksesta löytyy liikevariaatioita aina helposta vaikeaan jokaiselle osallistujalle sopivana. Sen lisäksi annan myös henkilökohtaisia vinkkejä ja vastaan kysymyksiisi, mikäli kaipaat lisäohjeistusta!

Kyllä voit! Valmennuksen kaikki materiaalit ovat digitaalisessa muodossa ja tarvitset vain puhelimen, tietokoneen tai tabletin sekä verkkoyhteyden päästäksesi käsiksi niihin. Viimeisimmissä valmennuksissa oli mukana henkilöt mm. Ugandasta, Indonesiasta sekä Tanskasta. Voit siis hyvin osallistua valmennukseen vaikka asuisit toisella puolelta Suomea tai maapalloa.

Pärjäät mainiosti! Kaikki valmennuksen materiaalit toimivat loistavasti myös puhelimella, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys.

Suljettuun Facebook-ryhmään pääsevät kaikki valmennukseen osallistuneet. Ryhmän päätarkoituksena on ryhmätsempin luominen, tiedon jakaminen sekä minulta neuvojen ja ohjeistuksien kysyminen. Lisäksi ohjaan sinulle myös joka viikko liikkuvuus-live-lähetyksen, jossa pääset tekemään kehonhuoltoa yhdessä minun kanssa – vaikka omasta olohuoneestasi käsin. Lähetyksen voi katsoa myös jälkikäteen, mikäli et pääse reaaliajassa seuraamaan.

Ei estä. Harjoitusohjelmat ovat suunniteltu siten, että ne soveltuvat myös muiden harrastusten lisäksi viikkokalenteriisi. Annan valmennuksessa tarkempia ohjeita tätä varten.

Voit maksaa millä tahansa edellä mainituista maksuvälineistä! Lähetä minulle sähköpostia, jos haluat maksaa valmennuksen Smartumeilla, ePassilla, Edenredillä tai Eazybreakin kautta, niin annan sinulle tarkemmat ohjeet.
Sähköposti: [email protected]

Valmennuksessa ei ole mitään pakollista ruoka-ainetta – muttei myöskään mitään
kiellettyäkään. Voit syödä maitorahkaa yhtenä proteiinin lähteenä, jos pidät siitä. Voit olla myös syömättä, jos et pidä mausta tai et koe sen sopivan juuri sinulle.

Kyllä! Valmennuksessa on huomioitu erityisruokavalioista vegaaninen sekä maidoton ja gluteeniton ruokavalio.

Haluatko maksaa team limitlesin laskulla tai liikuntapalvelulla?

Team Limitless yhteisö on mahdollista maksaa myös liikuntapalveluilla ja tai laskulla. Mikäli haluat maksaa Team Limitless -yhteisön laskulla tai jollakin liikuntapalveluilla, lähetä minulle suoraan sähköpostia [email protected].

Vielä ehdit mukaan valmennukseen, kun toimit nopeasti!

Hinta vain 29€/kk!

Kuka valmennuksesta vastaa...

ja miksi uskoisit minua?

 • Päätoiminen ammattivalmentaja
 • Trainer4You Personal Trainer kouluttaja
 • Yksityisiä täydentäviä liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia
 • Koulutettu ja lisensoitu personal trainer
 • Liikunnanohjauksen perustutkinto
 • Asiantuntijana useissa tunnetuissa medioissa
 • Hyppypunnerruksen suomen ennätyksen haltija (122cm)
 • Suomen suurimman treenikanavan ristiotteen perustaja (yli 8 miljoonaa katselukertaa)
 • 100 parasta vatsalihasliikettä - kirjan kirjoittaja (toinen kirja julkaistaan keväällä 2019)
 • Satojen yksilövalmennettavien kokemus
 • Tuhansia pidettyjä pt-ohjauksia sekä kymmeniä seminaareja ja workshoppeja ympäri suomen

Moikka!

Mahtavaa, että olet löytänyt Team Limitless -valmennuksen ja olet lukenut jo tänne asti. Tähän mennessä Limitless -valmennuksissa on ollut mukana jo satoja osallistujia upeine tuloksineen. Kaiken hyvän lisäksi valmennuksissa on ollut aivan sairaan hyvä meininki. Se lupaa myös mahtavaa meininkiä Team Limitless valmennuksen osalta!

Mä itse löysin kehonpainoharjoittelun salitreenin tuntuessa yksipuoliselta. Haluan myös sun treenin ja hyvinvoinnin olevan mahdollisimman monipuolista, mielekästä ja tehokasta tekemistä, koska paras treeni on aina se, joka tulee tehtyä!

Mä lupaan laittaa ihan kaikkeni likoon valmennuksessa, jotta koet elämäsi parhaat hyvinvointikokemukset ja saavutat aina unelmoimasi tavoitteet!

Nähdään valmennuksessa,

Joosua ”Jope” Visuri

Ps. Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää valmennuksesta, voit lähettää minulle suoraan sähköpostia alapuolelta. Vastaan sinulle pian takaisin.

Heräsikö sinulle jotain kysyttävää?

Klikkaa itsesi mukaan Team Limitlesiin nyt!

Hintaan vain 29€/kk ja ilman pitkiä sitoumuksia!

Valmentajasi Joosua on ollut asiantuntijana mm. seuraavissa medioissa:

media logot
×
×

Cart