fbpx

liity mukaan TEam Limitless YHTEISÖÖN

Team limitless on hyvinvointiyhteisö, johon voit liittyä mistä päin suomea tai maapalloa tahansa. Yhteisö sisältää kaiken, mitä tarvitset saAdaksesi PYSYVIÄ tuloksia.

Team Limitless nettivalmennus tarjoaa sinulle valmentajan tuen, sännöllisesti vaihtuvat treeniohjelmat ja kannustavan yhteisön tuen vain hintaan 29€/kk. Liity mukaan vaikka samantien ja ole mukana juuri niin kauan kuin sinulle sopii.

Klikkaa alta ja liity mukaan valmennukseen jo tänään!

Kuulostaako seuraavat tutulta?

1. Tiedostat kaipaavasi yhteisöä treenaamisen ja hyvinvointisi tueksi.

Team Limitless on juuri se tsemppaava ja kannustava yhteisö, jota olet kaivannut. Yhteisö on joukko samanhenkisiä, treenistä sekä hyvinvoinnista innostuneita ihmisiä. Lisäksi mukana on jatkuva valmentajan tuki ja opastus.

2. Kaipaat valmentajaa, jolta kysyä apua koska vain, sekä tsemppaavan yhteisön tukea.

Kaipaat jatkuvaa valmentajan tukea treenaamisen ja hyvinvointisi tueksi. Lisäksi kannustavan yhteisön tuki pitää huolen, ettei motivaatiosi pääse lopahtamaan ensimmäisten viikojen jälkeen.

3. Et ole aikaisemmin pystynyt ylläpitämään käymissäsi valmennuksissa saamia tuloksia.

Valmennuksessa saat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat helposti omaksuttavine opaistevideoineen. Valmentajana pidän huolta, ettei kehityksesi pääse junnaamaan paikallaan.

TEAM LIMITLESS TARJOAA SINULLE RATKAISUN!

Hyvinvoinnin ei tulisi tuottaa sinulle harmaita hiuksia eikä aikatauluhaasteita. Team Limitless -valmennuksessa voit harjoitella omien mieltymyksiesi mukaan joko kotona kehonpainolla, kahvakuulalla tai kuntosalilla. Mikä parasta, voit halutessasi myös yhdistellä eri treenimuotoja!

Team Limitless -jäsenyys on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat pitää hyvinvoinnistasi huolta juuri itsellesi sopivalla aikataululla. Valmennusta ei ole sidottu mihinkään tiettyyn viikkomäärään ja voit liittyä mukaan mistä päin maailmaa tai Suomea tahansa ja olla mukana juuri sen aikaa kun koet yhteisön tarpeelliseksi.

Team Limitless -jäsenyyden avulla kehität sporttisemman, vahvemman ja liikkuvamman vartalon – ja mikä tärkeintä, onnistut viimeinkin pysyvässä elämäntapamuutoksessa!

KENELLE TEAM LIMITLESS SOPII?

Team Limitless valmennus sopii sinulle, joka haluat huolehtia hyvinvoinnistasi ja suorituskyvystäsi. Oli haasteesi sitten treenien aikatauluttaminen, treenimotivaatio, harjoittelun suunnitelmallisuus tai pitkään kaivattu valmentajan tai yhteisön tuki treenaamiseen, Limitless -valmennuksessa otamme tilanteesi huomioon kokonaisvaltaisesti.

Treenit on suunniteltu niin, että kaikissa liikkeessä on huomioitu eritasoiset treenaajat useilla eri liikevariaatiolla. Jokaisesta harjoituksesta löytyy siis myös sinulle sopiva tapa suorittaa yksi ja sama liike. Kaikki liikkeet ja niiden variaatiot löytyvät videolla valmentajan ammattimaisesti opastamana. Pidämme huolta myös liikkuvuudestasi ja siitä, että sinulla on avaimet terveelliseen ja hyvänmakuiseen ravintoon ilman siitä stressaamista sekä palauttaviin ja makoisiin uniin. 

Team Limitless -valmennus toimii Netflixin tavoin. Liityt mukaan kuin itse haluat ja olet mukana juuri sen aikaa kuin sinulle itselle sopii!

Lähde mukaan nyt hintaan vain 29€/kk.

MITEN TEAM LIMITLESS TOIMII?

 • Saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löytyy kaikki valmennukseen liittyvä materiaali. Lisäksi pääset liittymään osaksi tsemppaavaa suljettua Facebook-ryhmää.
 • Team Limitless -valmennuksen treenit voit suorittaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valmennus sisältää kehonpaino-, kahvakuula ja kuntosalitreenejä, joista voit valita itsellesi mieluisimman tavan liikkua.
 • Treeniohjelmat sisältävät myös alkuverryttely- ja kehonhuoltorutiinit, joiden avulla pysyt toimintakykyisempänä ja loukkaantumisriskisi pienenee huomattavasti.
 • Sinulla on kaiken materiaalin lisäksi jatkuva valmentajan sekä yhteisön tuki mukanasi.
 • Opit syömään terveellisesti ja joustavasti ilman stressiä punnitsemisesta, pitkistä kieltolistoista tai tietyn ruokavalion noudattamisesta!
 • Pääset osallistumaan viikottaiseen ohjattuun kehonhuoltoliveen suljetussa Facebook-ryhmässä. Tarvitset lähetykseen vain laitteen, jolla kirjautua Facebookiin sekä toimivan Internet-yhteyden.

KUKA ON VALMENTAJASI?

Joosua ”Jope” Visuri on Trainer4You kouluttaja, lisensoitu sekä koulutettu personal trainer, kehonpainoharjoittelun spesialisti, 100 parasta vatsalihasliikettä -kirjan kirjoittaja ja Suomen suosituimman treenikanavan Ristiotteen perustaja (Yli 10 miljoonaa katselukertaa). Liikunta-alan monipuolinen koulutus sekä satojen henkilökohtaisten valmennusten kokemus tekevät Jopesta rautaisen liikunta-alan ammattilaisen ja valmentajan.

Joosuan ehdoton vahvuus on monipuolisuus niin treenissä, levossa kuin ravinnossakin. Liikunnan tulee olla mukavaa, levon rentouttavaa ja ravinnon monipuolista sekä hyvän makuista. Ylirasituksen läpikäyneenä hän tietää, miten tärkeää kaikki osa-alueet on ottaa huomioon. Valmennettavina hänellä on ollut asiakkaita aina peruskuntoilijoista kansainvälisen tason urheilijoihin asti.

Lähde mukaan nyt hintaan vain 29€/kk.​

team limitless SOPII SINULLE, JOS...

 • Personal trainerin palkkaaminen on mielestäsi kallista tai aikataulujen yhteen sovittaminen kiireisessä arjessasi on haastavaa!
 • Et ole täysin tyytyväinen nykyisiin tuloksiisi ja ennen kaikkea haluat pysyviä tuloksia!
 • Kaipaat lisää suunnitelmallisuutta, vaihtelua sekä mielenkiintoa harjoituksiisi!
 • Ruokavaliosi kaipaa parannusta sekä monipuolisuutta!
 • Olet laatutietoinen ja arvostat koulutetun ammattilaisen osaamista!
 • Olet kiireinen, etkä aina ehdi kuntosalille ja haluat monipuolistaa treenejäsi kehonpainoharjoittelulla!
 • Kaipaat tsemppaavaa ja kannustavaa yhteisöä, joka jakaa kanssasi samanlaiset arvot ja kiinnostuksen kohteet!
 • Herkulliset ja valmiit reseptit ei kuulosta yhtään hassummalta!
 • Toivoisit valmentajaa, joka tsemppaa ja auttaa parhaansa mukaan!
salipose PNG

Lähde mukaan nyt hintaan vain 29€/kk.​

Valmennus sisältää mm. kaiken seuraavan:

1

8 viikon välein päivittyvät treenisuunnitelmat kuntosalille ja kotiin (Myös kahvakuulatreenit)

2

Todistetusti toimivat ohjeistukset parempaan palautumiseen sekä unenlaatuun!

3

Herkullisia valmiita reseptejä (aamupala, lounas, valipalat, päivällinen ja iltaruoka)

4

Viikottainen kehonhuoltolive -lähetys Facebook-ryhmässä!

5

Jatkuvasti päivittyvät alkuverryttely- ja kehonhuoltorutiinit videoituna!

6

Valmentajan jatkuva tuki sekä vastauspalvelu!

7

Terveellinen sekä joustava ruokavaliosuunnitelma!

8

Tsemppaava suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit kysyä minulta mitä tahansa ja jossa muut kanssasi samassa tilanteessa olevat kannustavat sinua! 

9

Tehokkaat ja monipuoliset alkuverryttelyrutiinit!

10

Valmis kauppalista ruokaostoksia varten!

11

Tehokkaimmat ja todistetusti parhaimmat vinkit arjen- ja ajanhallintaan!

mitä yhtä kattava yksilövalmennus maksaisi sinulle?

Nyt saat kaiken seuraavan vain hintaan 29€ / kk.

 • 8 viikon välein päivittyvät treeniohjelmat - arvo 250 € / kk
 • Kattavat ruokavalio-ohjeistukset - arvo 150 €
 • Monipuoliset kehonhuolto-ohjelmat - arvo 150 € / kk
 • Kymmeniä valmiita reseptejä - arvo 100 €
 • Viikottaiset live-luennot suljetussa Facebook-ryhmässä - arvo 300 € / kk
 • Valmentajan jatkuva tuki - arvo 150 € / kk
 • Lisäksi valmennukseen kuuluu runsaasti erilaisia etuja sekä bonus-materiaaleja!

Nyt saat kaiken tämän vain hintaan 29€/kk ja ilman pitkiä sitoumuksia!

Mitä valmennettavani ovat sanoneet?

Senja 1TINY

”Olen saanut todella hyviä tuloksia ja oppinut paljon uutta Joosuan valmennuksessa.

Joosuan ammattitaito on erittäin hyvää, ja positiivinen asenne ja aitous näkyy Joosuan tekemisessä!”

SENJA

”Joosua on todellinen ammattilainen työssään, aina positiivinen asenne ja aitous näkyy kaikessa tekemisessä. 🙂

Olen itse saanut todella paljon monipuolista oppia, hyviä tuloksia ja tsemppiä Joosuan ohjauksessa. Jos olet ajatellut treenaavasi Personal Trainerin kanssa niin tästä kaveri, jonka kanssa syntyy varmasti tuloksia”

TONI

Toni TINY
Emilian muutosTINY

‘’Olin mukana Jopen Limitless-mixed valmennuksessa ja olen todella tyytyväinen saatuihin tuloksiin. 

Materiaalit olivat todella kattavat, sekä salilla treenaukseen että siihen jos haluaa treenata pelkästään kotona. Kehonhuoltoharjoitukset oli minulle se paras ja uusin asia, sillä ne meinaa aina jäädä tekemättä. Mutta nyt kun oli selkeät ja hyvät ohjeet tuli niitäkin tehtyä. Myös valmennukseen kuuluva viikottainen liikkuvuuslive-lähetys oli huippu. 

Myös Jopen omalle aktiivisuudelle suuret peukut. Jos jokin askarrutti mieltä, uskalsi sen kysyä ja vastauksen sai nopeasti! Pelkää hyvää sanottavana vain ’’

EMILIA

Tyytyväisten Limitless -tiimiläisten palautteita:

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Paras treeni on se, mikä tulee tehtyä! Nettivalmennuksen yksi ehdottomasti parhaista jutuista on se, että voit tehdä treenit missä tahansa ja juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Valmennuksessa on valmis treenisuunnitelmapohja, jonka voit ottaa käyttöösi. Autan sinua mielelläni myös henkilökohtaisesti aikatauluttamaan treenit viikkokalenteriisi.

Jos haluat vaihtelua perinteiseen kuntosaliharjoitteluun, niin ehdottomasti kyllä! Voit myös suorittaa valmennusta saliharjoittelun yhteydessä siten, että teet osan treeneistä kehonpainolla.

Et! Kaikki tarvitsemasi löytyy tästä valmennuksesta: treenit, ravinto, palautuminen sekä ryhmän tuki – tuo vain itsesi ja reipas mieli mukanasi!

Ei missään nimessä! Valmennuksesta löytyy liikevariaatioita aina helposta vaikeaan jokaiselle osallistujalle sopivana. Sen lisäksi annan myös henkilökohtaisia vinkkejä ja vastaan kysymyksiisi, mikäli kaipaat lisäohjeistusta!

Kyllä voit! Valmennuksen kaikki materiaalit ovat digitaalisessa muodossa ja tarvitset vain puhelimen, tietokoneen tai tabletin sekä verkkoyhteyden päästäksesi käsiksi niihin. Viimeisimmissä valmennuksissa oli mukana henkilöt mm. Ugandasta, Indonesiasta sekä Tanskasta. Voit siis hyvin osallistua valmennukseen vaikka asuisit toisella puolelta Suomea tai maapalloa.

Pärjäät mainiosti! Kaikki valmennuksen materiaalit toimivat loistavasti myös puhelimella, kunhan sinulla on toimiva verkkoyhteys.

Suljettuun Facebook-ryhmään pääsevät kaikki valmennukseen osallistuneet. Ryhmän päätarkoituksena on ryhmätsempin luominen, tiedon jakaminen sekä minulta neuvojen ja ohjeistuksien kysyminen. Lisäksi ohjaan sinulle myös joka viikko liikkuvuus-live-lähetyksen, jossa pääset tekemään kehonhuoltoa yhdessä minun kanssa – vaikka omasta olohuoneestasi käsin. Lähetyksen voi katsoa myös jälkikäteen, mikäli et pääse reaaliajassa seuraamaan.

Ei estä. Harjoitusohjelmat ovat suunniteltu siten, että ne soveltuvat myös muiden harrastusten lisäksi viikkokalenteriisi. Annan valmennuksessa tarkempia ohjeita tätä varten.

Voit maksaa millä tahansa edellä mainituista maksuvälineistä! Lähetä minulle sähköpostia, jos haluat maksaa valmennuksen Smartumeilla, ePassilla, Edenredillä tai Eazybreakin kautta, niin annan sinulle tarkemmat ohjeet.
Sähköposti: [email protected]

Valmennuksessa ei ole mitään pakollista ruoka-ainetta – muttei myöskään mitään
kiellettyäkään. Voit syödä maitorahkaa yhtenä proteiinin lähteenä, jos pidät siitä. Voit olla myös syömättä, jos et pidä mausta tai et koe sen sopivan juuri sinulle.

Kyllä! Valmennuksessa on huomioitu erityisruokavalioista vegaaninen sekä maidoton ja gluteeniton ruokavalio.

Haluatko maksaa team limitlesin laskulla tai liikuntapalvelulla?

Team Limitless yhteisö on mahdollista maksaa myös liikuntapalveluilla ja tai laskulla. Mikäli haluat maksaa Team Limitless -yhteisön laskulla tai jollakin liikuntapalveluilla, lähetä minulle suoraan sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Vielä ehdit mukaan valmennukseen, kun toimit nopeasti!

Hinta vain 29€/kk!

Kuka valmennuksesta vastaa...

ja miksi uskoisit minua?

 • Päätoiminen ammattivalmentaja
 • Trainer4You Personal Trainer -kouluttaja
 • Useita täydentäviä liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia
 • Lisensoitu sekä koulutettu personal trainer (Liikuntakeskus Pajulahti)
 • Liikunnanohjauksen perustutkinto (Työelämälähtöisen opiskelun stipendipalkinto)
 • Asiantuntijana useissa tunnetuissa medioissa
 • Hyppypunnerruksen Suomen ennätys (122cm)
 • Suomen suurimman treenikanavan Ristiotteen perustaja (yli 10 miljoonaa katselukertaa)
 • 100 parasta vatsalihasliikettä - kirjan kirjoittaja (toinen kirja julkaistaan syksyllä 2019)
 • Satojen yksilövalmennettavien sekä yli tuhannen nettivalmennettavan kokemus
 • Tuhansia ohjattuja PT-tunteja sekä kymmeniä seminaareja ja workshoppeja ympäri Suomea
 • Koulutettu kahvakuulavalmentaja

Moikka!

Huippua, että olet löytänyt tänne Team Limitless -valmennuksen sivuille ja olet lukenut jo tänne asti. Tällä hetkellä Team Limitless -yhteisössä on jo yli 100 aktiivista jäsentä mukana. Haluaisitko sä olla osa Suomen parasta treeniyhteisöä?

 

Parasta tässä tiimissä on ehdottomasti meidän tsemppaava yhteisö. Mukana on eri ikäisiä, kokoisia ja eri taustoista tulevia ihmisiä, mutta meitä kaikkia yhdistää se, että meistä jokainen arvostaa hyvinvointia ja haluaa huolehtia itsestään. Me myös tsempataan toinen toisiamme – ja mikä tärkeintä: Jokainen tiimiläinen saa olla juuri oma itsensä ja tuoda oman kortensa yhteiseen kekoon!

Lämpimästi tervetuloa mukaan meidän tiimiin,
Joosua ”Jope” Visuri

Ps. Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää Team Limitless -jäsenyydestä, niin voit lähettää minulle suoraan sähköpostia alapuolelta. Vastaan sinulle pian takaisin 🙂 

Heräsikö sinulle jotain kysyttävää?

Klikkaa itsesi mukaan Team Limitlesiin nyt!

Hintaan vain 29€/kk ja ilman pitkiä sitoumuksia!

Valmentajasi Joosua on ollut asiantuntijana mm. seuraavissa medioissa:

media logot
×
×

Cart