PERSONAL TRAINER JOOSUA VISURI

Limitless nettivalmennus

Personal Trainer Joosua Visuri

Limitless nettivalmennus

Haluaisitko treenata omilla ehdoilla missä ja milloin vain?

Liity mukaan seuraavaan Limitless nettivalmennukseen

Jope kädet lanteilla

Haluatko yhdistää salitreenin ja kehonpainotreenin?

Limitless Mixed -nettivalmennus yhdistää kehonpainotreenin ja kuntosalitreenin. Valmennuksessa opit treenaamaan tavoitteellisesti paikasta riippumatta.

Suositut-nettivalmennukset

Haluatko treenata tehokkaasti
omalla kehonpainolla?

Haaveiletko tehokkaista treeneistä ilman laitteita ja kuntosalijäsenyyksiä? Limitless Bodyweight tarjoaa ratkaisun tähän. Aloita omaehtoiset treenit ja liity mukaan alta!

Liikkuvuustreeni

Haluatko lisää liikkuvuutta ja ajattomia vinkkejä kehonhuoltoon?

Limitless Bodycare -nettivalmennuksessa opit tehokkaita ja toimivia keinoja liikkuvuuden parantamiseksi ja palautumisen tueksi. Liity alta mukaan!

Haluatko liittyä mukaan Team Limitless treeniyhteisöön?

Team Limitless on jatkuva nettivalmennus, joka tarjoaa sinulle valmentajan tuen, säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat sekä kannustavan yhteisön tuen ympäri vuoden. Saat valmennuksessa työkalut tavoitteelliseen treenaamiseen ilman, että juuri vauhtiin päästyäsi loppu alkaa häämöttämään. Voit liittyä valmennukseen vaikka heti ja voit olla mukana niin kauan kuin itse haluat. Liity mukaan alla olevan linkin kautta!

LIMITLESS nettiVALMENNUs ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Lue alta Limitless nettivalmennukessa mukana olleiden asiakaskokemuksia ja saavutettuja tuloksia.

Personal Trainer Helsinki Asiakas

”Joosuan valmennuksessa fiilis on kohdallaan ja tsemppiä treeneistä ei puutu! Olen pian ollut puolisen vuotta etävalmennuksessa, joka on erinomainen vaihtoehto myös kauempana asuville.

Hyvässä valmentajassa arvostan myös luottamusta, ja Jopen kanssa se on helppo rakentaa.”

Niklas Aaltonen

Anne kuva testimonial

”Ilman asiantuntijan ohjeita ja opastusta kehonhuollosta sekä päivittäisestä venyttelystä, olisi vaativa vaellusretki jäänyt vain haaveeksi.

Kiitos Joosua ”Jope” Visuri. Useampi vuori tuli valloitettua!”

Arvostan erityisesti sitä, että Jope osaa tehdä ammattimaisesti treenisuunnitelmat erilaisia tavoitteita varten.”

Anne Österlund

Anne kuva testimonial

”Joosua on todellinen ammattilainen työssään, aina positiivinen asenne ja aitous näkyy kaikessa tekemisessä. 🙂

Olen itse saanut todella paljon monipuolista oppia, hyviä tuloksia ja tsemppiä Joosuan ohjauksessa. Jos olet ajatellut treenaavasi Personal Trainerin kanssa niin tästä kaveri, jonka kanssa syntyy varmasti tuloksia”

Toni, 31 vuotta

”Valmennus on todella monipuolinen ja treeneissä on otettu huomioon eri lähtötasot joita jokainen voi soveltaa oman kuntonsa mukaisesti.

Treeneissä on paljon vaihtoehtoja yksi- ja kaksijakoisista ohjelmista lähtien ja oheistietoa liikkeiden suorittamisista sekä ravinnosta lähtien, joten kyseessä on aivan täydellinen kokonaisuus, suosittelen.

Jope on valmentajana kaikki asiakkaansa huomioonottava, motivoiva sekä aina iloinen ja tsemppaava persoona. Jopesta huokuu suuri intohimo tekemäänsä työtä kohtaan.”

Kimmo, 33 vuotta, fysioterapeutti

Limitless Mixed -valmennuksessa yhdistyy kuntosali- ja kehonpainoharjoittelu!

Limitless Bodyweight muuttaa sinun käsityksesi kehonpainoharjoittelusta. Valmennuksessa opetellaan treenaamaan kehonpainolla tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Lopputuloksena suorituskykysi, ulkomuotosi sekä yleinen hyvän olon tunne kasvavat.

Miksi Limitless nettivalmennus toimii? Yhteisön tuki ja tilivelvollisuus.

Limitless nettivalmennus sisältää kaikki valmennusfilosofiani kulmakivet, ja sen tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä parempi suorituskyky sekä ulkonäkö. Vaikka valmentaminen tapahtuu etänä, saat parhaan mahdollisen kokemuksen laadukkaiden videoiden, live-lähetysten, Facebook-ryhmän ja muun materiaalin avulla. Lisäksi autan sinua tekemään treenit juuri oman tasosi mukaan ja otan huomioon myös erikoisruokavaliot. 

Aiemmissa valmennuksissa käyneistä lähes kaikki suosittelisivat valmennusta, joten liity sinäkin mukaan seuraavaan valmennukseen. Lupaan laittaa kaikkeni peliin, jotta sinun kosketuksesi nettivalmennukseen on mahdollisimman yksilöllinen. Lupaan tehdä oman osuuteni sen eteen, että haluamaasi muutosta syntyy. Tämän parempaa nettivalmennusta saat etsiä. Nähdään siis toisella puolella!

Kuka On Joosua Visuri Kuva

Nettivalmennus: Usein kysyttyjä kysymyksiä

Nettivalmennuksissani saat kaiken materiaalin valmennusalustalle. Voit siis osallistua valmennukseen mistä päin Suomea – tai maailmaa tahansa! Ilmoittautuessasi valmennukseeni saat henkilökohtaiset tunnukset kurssialustalle (joka toimii myös mobiilisovelluksessa), josta löytyy kaikki valmennuksen materiaali.
Lisäksi pääset liittymään mukaan myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa autan sekä tsemppaan sinua muiden osallistujien kanssa, jotta pääset varmasti tavoitteisiisi!

Limitless -nettivalmennukset (Mixed, Bodyweight ja BodyCare) kestävät kaikki 8 viikkoa, jonka lisäksi sinun on mahdollista liittyä mukaan myös jatkuvaan Team Limitless -yhteisöön, jossa voit olla mukana sen aikaa, kun haluat!

Mixed -valmennus sopii sinulle, jos haluat harjoitella pääasiassa kuntosalilla tai yhdistää kuntosali- ja kehonpainoharjoittelua.
Bodyweight -valmennus on sinua varten, mikäli haluat treenata täysin kehonpainon avulla.
Bodycare -valmennus keskittyy täysin kehonhuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen, joten se soveltuu sinulle, jos haluat huoltaa kehoasi enemmän ja entistä tehokkaammin.

Kyllä! Kaikki valmennukset voi ostaa osamaksulla valmennuksen ostosivulta. Valitse vain ostosivulta ”osamaksu / lasku” -kohta ja sen jälkeen sinulle sopiva laskujen erämäärä.

Voit maksaa valmennukset myös kokonaan tai osittain Smartumin, ePassin, Edenredin, Eazybreakin tai TYKY-liikuntaeduilla.

Mielestäni ravitsemuksen kuuluu olla terveellisen ja hyvänmakuisen lisäksi myös joustavaa, joten valmennuksissani saat syödä ilman kieltolistoja, ruokavaakaa ja jatkuvan nälän näkemistä. Keskitymme niihin asioihin, jotka tuovat parhaimmat tulokset.

Nettivalmennus sisältää lisäksi kymmeniä toinen toistaan maukkaampia valmiita reseptejä, joten sinun tarpeesi suunnitella ruokia on myös otettu huomioon! 

Valmennuksissa suosittelen 2-7 harjoituskertaa viikossa. Viiteväli on laaja, koska siinä otetaan arkesi sekä liikuntamahdollisuutesi mahdollisimman hyvin huomioon. Annan valmennuksessa tarkemmat ohjeet siihen, kuinka muodostat itsellesi sopivan harjoitusmäärän viikolle.

Kyllä! Valmennukset sisältävät vegaanisen, gluteenittoman ja maidottoman ruokavaliosuunnitelman. Myös reseptiikassa on huomioitu laajasti em. ruokavaliot.

Ehdottomasti! Samassa tilanteessasi olleita on ollut jo satoja valmennuksessa mukana. Olen rakentanut kokonaisuuden niin, että se sopii niin vasta-alkajalle kuin enemmänkin harjoitelleelle.

Toinen harrastus ei missään nimessä estä osallistumista valmennukseen. Yleisesti ottaen mitä monipuolisempaa liikettä saat, sen parempi.

Ei tarvitse! Valmennusten treeni- ja ravintomateriaalit löytyvät valmennusalustalta, joka toimii sekä mobiilisovelluksessa, että verkossa. Facebook -ryhmässä pidetään viikottainen live-lähetys sekä sinulla on mahdollisuus kysyä minulta valmennukseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmä ei ole välttämätön valmennuksen kannalta! 

Riippuen toki rajoitteistasi, mutta tähän mennessä jokaiselle osallistujalle on löytynyt sopivat vaihtoehtoiset harjoitteet – joita voi kysyä minulta valmennuksen aikana. Ei siis mitään ongelmaa 🙂 

Nettivalmennuksestani saatua palautetta

"Valmennuksen treeni-, kehonhuolto ja liikkuvuusmateriaalit oli täyttä timanttia, ja en olisi ikinä uskonut saavani tollaista määrää materiaalia noinkin halvalla 🙂 Lisäksi niin Joosuan kuin mentorienki tsemppi ja kontaktointi oli korvaamatonta, ilman tollasta taustajoukkoa puolet valmennuksesta olisi ollut tipotiessään.”

Palautekysely

“Nettivalmennuksen aikana oli tunne, että minulla on oma kannustava valmentaja sen sijaan, että olisin vain saanut ohjeet - tee näin ja palataan 8 viikon päästä.”

Kommentti palautekyselystä

“Hyvä ja toimiva paketti kaikin puolin! Materiaalin julkaseminen viikottain piti motivaation yllä ja treenit oli mukavia ja selkeitä. Jatkakaa samaan malliin :)”

Palautekysely

“Valmennuksessa käydään kattavasti läpi hyvinvointiin vaikuttavia asioita sopivan rennolla, mutta jämäkän kannustavalla otteella. Erityisesti treeniohjelmat ovat tehokkaita ja tuloksia tuovia. Kehonhuoltoon on panostettu huolella. Erityiskiitos live-lähetyksistä, joissa oppii hurjasti erilaisia huoltavia / avaavia liikkeitä ja saa kannustusta ja inspiraatiota valmennuksessa etenemiseen.”

Kommentti palautekyselystä

“Tykkäsin kuinka henkilökohtaiselta nettivalmennus tuntui, omiin kysymyksiin sai aina vastauksen ja positiivista energiaa sai kun valmentaja oli muutenkin mukana aktiivisesti kommentoimassa / päivittämässä Facebook-ryhmässä. Sama pätee mentoreihin! Treenit ja sisältö olivat ja valmennuksen visuaalinen ulkonäkö oli myös näyttävä”

Palautekysely

“Kaikki valmennuksessa oli mielestäni onnistuneesti toteutettu. Etenkin Campwiren sivut olivat helppokäyttöisiä ja miellyttäviä käyttää.”

Palautekysely

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ NETTIVALMENNUKSIIN LIITTYEN?

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan sinulle mielelläni.