Personal Trainer Joosua Visuri

Nettivalmennus
Testaa mikä valmennus sopisi sinulle

Personal trainer Joosua Visuri

Nettivalmennus

Haluaisitko treenata omilla ehdoillasi 

missä ja milloin vain?

Liity mukaan sinulle parhaiten sopivaan nettivalmennukseen

Athletic

Bodyweight

Project pull-up

Physique

Kiinteytä kehoa treenaamalla kuntosalilla ja kotona kehonpainolla

Polta rasvaa ja kasvata kuntoa treenaamalla omalla kehonpainolla

Saavuta ensimmäinen leuanveto tai vie nykyinen tuloksesi seuraavalle tasolle

Saavuta lihaksekkaampi ja kireämpi vartalo kuntosalitreenillä

Haluaisitko treenata omilla ehdoillasi missä ja milloin vain?

Liity mukaan sinulle parhaiten sopivaan nettivalmennukseen

Athletic

Kiinteytä kehoa treenaamalla kuntosalilla ja kotona kehonpainolla

Bodyweight

Polta rasvaa ja kasvata kuntoa treenaamalla omalla kehonpainolla

Project pull-up

Saavuta ensimmäinen leuanveto tai vie nykyinen tuloksesi seuraavalle tasolle

Physique

Saavuta lihaksekkaampi ja kireämpi vartalo kuntosalitreenillä

Testaa mikä valmennus sopisi sinulle parhaiten

Ensisijainen tavoitteesi on
Field is required!
Field is required!
Missä haluaisit toteuttaa valmennuksen treenit?
Field is required!
Field is required!
Sinulle sopivin valmennus:
Athletic
Sinulle sopivin valmennus:
Bodyweight
Sinulle sopivin valmennus:
Physique
Sinulle sopivin valmennus:
Project Pull-Up
Field is required!
Field is required!
Your Email Address
Field is required!
Field is required!

NETTIVALMENNUS ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Lue alta nettivalmennukseeni osallistuneiden kokemuksista ja saavutetuista tuloksista

Personal Trainer Helsinki Asiakas

Joosuan valmennuksessa fiilis on kohdallaan ja tsemppiä treeneistä ei puutu! Olen pian ollut puolisen vuotta etävalmennuksessa, joka on erinomainen vaihtoehto myös kauempana asuville.

Hyvässä valmentajassa arvostan myös luottamusta, ja Jopen kanssa se on helppo rakentaa.

Niklas Aaltonen

Anne kuva testimonial

Ilman asiantuntijan ohjeita ja opastusta päivittäisestä kehonhuollosta, olisi vaativa vaellusretki jäänyt vain haaveeksi.

Kiitos Joosua ”Jope” Visuri. Useampi vuori tuli valloitettua!

Arvostan erityisesti sitä, että Jope osaa tehdä ammattimaisesti treenisuunnitelmat erilaisia tavoitteita varten.

Anne Österlund

Anne kuva testimonial

Joosua on todellinen ammattilainen työssään, aina positiivinen asenne ja aitous näkyy kaikessa tekemisessä.

Olen itse saanut todella paljon monipuolista oppia, hyviä tuloksia ja tsemppiä Joosuan ohjauksessa. Jos olet ajatellut treenaavasi personal trainerin kanssa niin tästä kaveri, jonka kanssa syntyy varmasti tuloksia.

Toni Sutinen

Valmennus on todella monipuolinen ja treeneissä on otettu huomioon eri lähtötasot joita jokainen voi soveltaa oman kuntonsa mukaisesti.

Treeneissä on paljon vaihtoehtoja yksi- ja kaksijakoisista ohjelmista lähtien ja oheistietoa liikkeiden suorittamisista sekä ravinnosta lähtien, joten kyseessä on aivan täydellinen kokonaisuus, suosittelen.

Jope on valmentajana kaikki asiakkaansa huomioonottava, motivoiva sekä aina iloinen ja tsemppaava persoona. Jopesta huokuu suuri intohimo tekemäänsä työtä kohtaan.

Kimmo Mononen, fysioterapeutti

MIKSI NETTIVALMENNUKSENI TOIMII?

YHTEISÖN TUKI JA TILIVELVOLLISUUS

Nettivalmennus sisältää kaikki valmennusfilosofiani kulmakivet, ja sen tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä parempi suorituskyky ja ulkonäkö. Vaikka valmentaminen tapahtuu etänä, saat parhaan mahdollisen kokemuksen laadukkaiden opetusvideoiden, Facebook-ryhmän ja muun materiaalin avulla. Lisäksi autan sinua tekemään treenit juuri oman tasosi mukaan ja otan huomioon myös erikoisruokavaliot.

Aiemmissa valmennuksissa käyneistä lähes kaikki suosittelisivat valmennusta, joten liity sinäkin mukaan seuraavaan valmennukseen. Lupaan laittaa kaikkeni peliin, jotta sinun kosketuksesi nettivalmennukseen on mahdollisimman yksilöllinen. Lupaan tehdä oman osuuteni sen eteen, että haluamaasi muutosta syntyy. Tämän parempaa nettivalmennusta saat etsiä. Nähdään siis toisella puolella!

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

AIHEESTA NETTIVALMENNUS

Miten nettivalmennus toimii?

Nettivalmennuksissani saat kaiken materiaalin valmennusalustalle. Voit siis osallistua valmennukseen mistä päin Suomea – tai maailmaa tahansa! Ilmoittautuessasi valmennukseeni saat henkilökohtaiset tunnukset kurssialustalle (toimii myös mobiilissa), josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.

Lisäksi pääset liittymään mukaan myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa autan sekä tsemppaan sinua muiden osallistujien kanssa. Näin pääset varmasti tavoitteisiisi!

Kauanko nettivalmennukset kestävät?

Nettivalmennukseni kestävät neljästä viikosta kahdeksaan viikkoon, jonka lisäksi tarjoan myös jatkuvaa kuukausittaista valmennusta. 

Mikä nettivalmennus soveltuu parhaiten minulle?

Jos tavoitteesi on polttaa rasvaa ja parantaa suorituskykyäsi kotitreenillä, niin Bodyweight -nettivalmennus on sinulle parhaiten sopiva.

Mikäli tavoittelet rasvanpolttoa ja suorituskyvyn parantamista kuntosalilla tai haluat yhdistää kuntosalilla ja kotona harjoittelua, niin silloin Athletic -nettivalmennus sopii parhaiten sinulle.

Jos tavoitteenasi on kasvattaa lisää lihasmassaa sekä voimaa kuntosalilla, niin silloin valintasi on Physique -nettivalmennus.

Mikäli tavoittelet ensimmäistä leuanvetoasi tai haluat kehittää nykyistä tulostasi, niin Project Pull-up on sinulle sopiva kokonaisuus.

Onnistuuko valmennuksen maksaminen osamaksulla tai liikuntaeduilla?
Kyllä! Kaikki valmennukset voi ostaa osamaksulla valmennuksen ostosivulta. Valitse vain ostosivulta ”osamaksu / lasku” -kohta ja sen jälkeen sinulle sopiva laskujen erämäärä.

Voit maksaa valmennukset myös kokonaan tai osittain Smartumin, ePassin, Edenredin, Eazybreakin tai TYKY-liikuntaeduilla.

Minkälainen ruokavalio valmennuksissa on?
Mielestäni ravitsemuksen kuuluu olla terveellisen ja hyvänmakuisen lisäksi myös joustavaa, joten valmennuksissani saat syödä ilman kieltolistoja, ruokavaakaa ja jatkuvan nälän näkemistä. Keskitymme niihin asioihin, jotka tuovat parhaimmat tulokset.

Nettivalmennus sisältää lisäksi kymmeniä toinen toistaan maukkaampia valmiita reseptejä, joten sinun tarpeesi suunnitella ruokia on myös otettu huomioon!

Montako harjoitusta valmennukset sisältävät viikkoa kohti?

Kaikki nettivalmennukseni on rakennettu niin, että voit itse valita viikkokalenteriisi sopivan määrän treenejä. Suosittelen useimmiten 2-5 harjoituskertaa viikossa – riippuen aikatauluistasi, elämäntilanteestasi sekä mahdollisuuksistasi.

Viiteväli on laaja, koska siinä otetaan arkesi sekä liikuntamahdollisuutesi mahdollisimman hyvin huomioon. Annan valmennuksessa tarkemmat ohjeet siihen, kuinka muodostat itsellesi sopivan harjoitusmäärän viikolle.

Onko valmennuksissa otettu huomioon erityisruokavaliot?

Kyllä! Valmennukset sisältävät vegaanisen, gluteenittoman ja maidottoman ruokavaliosuunnitelman. Myös reseptiikassa on huomioitu laajasti erilaiset erityisruokavaliot.

En ole harrastanut aiemmin liikuntaa tai siitä on pitkä aika. Voinko osallistua valmennukseen?

Ehdottomasti! Samassa tilanteessasi olleita on ollut jo tuhansia muitakin valmennuksessa mukana. Olen rakentanut kokonaisuuden niin, että se sopii niin vasta-alkajalle kuin edistyneemmällekin treenaajalle.

Minulla on valmennuksen lisäksi harrastus, voinko osallistua?

Toinen harrastus ei missään nimessä estä osallistumista valmennukseen, kunhan viikkokalenteriisi mahtuu ainakin yksi lepopäivä, jonka lisäksi syöt ja nukut riittävästi. Yleisesti ottaen mitä monipuolisempaa liikettä saat, sen parempi.

Täytyykö minulla olla Facebook-tili, että voin osallistua valmennukseen?

Ei tarvitse! Valmennusten treeni- ja ravintomateriaalit löytyvät valmennusalustalta, joka toimii mobiilissa sekä verkossa. Ryhmä ei ole välttämätön valmennuksen kannalta!

Minulla on liikuntarajoitteita, voinko osallistua valmennukseen?

Riippuen toki rajoitteistasi, mutta tähän mennessä jokaiselle osallistujalle on löytynyt sopivat vaihtoehtoiset harjoitteet – joita voi kysyä minulta valmennuksen aikana. 

NETTIVALMENNUKSESTANI

SAATUA PALAUTETTA

Nettivalmennuksen aikana oli tunne, että minulla on oma kannustava valmentaja sen sijaan, että olisin vain saanut ohjeet – tee näin ja palataan 8 viikon päästä.

 

Palautekysely

Valmennuksessa käydään kattavasti läpi hyvinvointiin vaikuttavia asioita sopivan rennolla, mutta jämäkän kannustavalla otteella. Erityisesti treeniohjelmat ovat tehokkaita ja tuloksia tuovia. Kehonhuoltoon on panostettu huolella. Erityiskiitos live-lähetyksistä, joissa oppii hurjasti erilaisia huoltavia / avaavia liikkeitä ja saa kannustusta ja inspiraatiota valmennuksessa etenemiseen.

 

Palautekysely

Valmennuksen treeni-, kehonhuolto ja liikkuvuusmateriaalit oli täyttä timanttia, ja en olisi ikinä uskonut saavani tollaista määrää materiaalia noinkin halvalla. Lisäksi niin Joosuan kuin mentorienki tsemppi ja kontaktointi oli korvaamatonta, ilman tollasta taustajoukkoa puolet valmennuksesta olisi ollut tipotiessään.

 

Palautekysely

Hyvä ja toimiva paketti kaikin puolin! Materiaalin julkaseminen viikottain piti motivaation yllä ja treenit oli mukavia ja selkeitä. Jatkakaa samaan malliin 🙂

 

Palautekysely

Kaikki valmennuksessa oli mielestäni onnistuneesti toteutettu. Etenkin sivut olivat helppokäyttöisiä ja miellyttäviä käyttää.

 

Palautekysely

Tykkäsin kuinka henkilökohtaiselta nettivalmennus tuntui, omiin kysymyksiin sai aina vastauksen ja positiivista energiaa sai kun valmentaja oli muutenkin mukana aktiivisesti kommentoimassa / päivittämässä Facebook-ryhmässä. Sama pätee mentoreihin! Treenit ja sisältö olivat todella laadukasta ja valmennuksen visuaalinen ulkonäkö oli myös näyttävä.

 

Palautekysely