fbpx

Personal trainer Joosua visuri

Limitless nettivalmennus

Haluaisitko treenata omilla ehdoilla missä ja milloin vain?

Liity mukaan seuraavaan Limitless nettivalmennukseen

Jope kädet lanteilla

Haluatko yhdistää salitreenin ja kehonpainotreenin?

Limitless Mixed -nettivalmennus yhdistää kehonpainotreenin ja kuntosalitreenin. Valmennuksessa opit treenaamaan tavoitteellisesti paikasta riippumatta.
Suositut-nettivalmennukset

Haluatko treenata tehokkaasti
omalla kehonpainolla?

Haaveiletko tehokkaista treeneistä ilman laitteita ja kuntosalijäsenyyksiä? Limitless Bodyweight tarjoaa ratkaisun tähän. Liity mukaan alta!

Liikkuvuustreeni

Haluatko lisää liikkuvuutta ja vinkkejä kehonhuoltoon?

Limitless Bodycare -nettivalmennuksessa opit tehokkaita ja toimivia keinoja liikkuvuuden parantamiseksi ja palautumisen tueksi. Liity alta mukaan!

Haluatko liittyä mukaan Team
Limitless -treeniyhteisöön

Team Limitless on jatkuva nettivalmennus, joka tarjoaa sinulle valmentajan tuen, säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat sekä kannustavan yhteisön tuen ympäri vuoden. Saat valmennuksessa työkalut tavoitteelliseen treenaamiseen ilman, että juuri vauhtiin päästyäsi loppu alkaa häämöttämään. Voit liittyä valmennukseen vaikka heti ja voit olla mukana niin kauan kuin itse haluat. Liity mukaan alla olevan linkin kautta!

LIMITLESS nettiVALMENNUs ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Lue alta Limitless nettivalmennukessa mukana olleiden asiakaskokemuksia ja saavutettuja tuloksia.

”Valmennus on todella monipuolinen ja treeneissä on otettu huomioon eri lähtötasot joita jokainen voi soveltaa oman kuntonsa mukaisesti.

Treeneissä on paljon vaihtoehtoja yksi- ja kaksijakoisista ohjelmista lähtien ja oheistietoa liikkeiden suorittamisista sekä ravinnosta lähtien, joten kyseessä on aivan täydellinen kokonaisuus, suosittelen.

Jope on valmentajana kaikki asiakkaansa huomioonottava, motivoiva sekä aina iloinen ja tsemppaava persoona. Jopesta huokuu suuri intohimo tekemäänsä työtä kohtaan.”

Kimmo, 33 vuotta, fysioterapeutti

”Ilman asiantuntijan ohjeita ja opastusta kehonhuollosta sekä päivittäisestä venyttelystä, olisi vaativa vaellusretki jäänyt vain haaveeksi.

Kiitos Joosua ”Jope” Visuri. Useampi vuori tuli valloitettua!”

Anne Österlund

Anne kuva testimonial

Liity mukaan 14.1. alkavaan Limitless Mixed nettivalmennukseen!

Limitless Bodyweight muuttaa sinun käsityksesi kehonpainoharjoittelusta. Valmennuksessa opetellaan treenaamaan kehonpainolla tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Lopputuloksena suorituskykysi, ulkomuotosi sekä yleinen hyvän olon tunne kasvavat.

Miksi Limitless nettivalmennus toimii? Yhteisön tuki ja tilivelvollisuus.

Limitless nettivalmennus sisältää kaikki valmennusfilosofiani kulmakivet, ja sen tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä parempi suorituskyky. Vaikka valmentaminen tapahtuu etänä, saat parhaan mahdollisen kokemuksen laadukkaiden videoiden, live-lähetysten, Facebook-ryhmän ja muun materiaalin avulla. Lisäksi autan sinua tekemään treenit juuri oman tasosi mukaan ja otan huomioon myös erikoisruokavaliot. 

Aiemmissa valmennuksissa käyneistä lähes kaikki suosittelisivat valmennusta, joten liity sinäkin mukaan seuraavaan valmennukseen. Lupaan laittaa kaikkeni peliin, jotta sinun kosketuksesi nettivalmennukseen on mahdollisimman yksilöllinen. Lupaan tehdä oman osuuteni sen eteen, että haluamaasi muutosta syntyy. Tämän parempaa nettivalmennusta saat etsiä. Nähdään siis toisella puolella!

Kuka On Joosua Visuri Kuva
bg-icons-1

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ NETTIVALMENNUKSIIN LIITTYEN?

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan sinulle mielelläni.

Close Menu
×
×

Cart