Limitless -nettivalmennus ja Limitless -jatkoryhmä toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT, versio 22.11.2018

Joosuavisuri.fi -verkkokaupan toimitusehdot sekä verkkovalmennusten ja Team Limitless -jäsenyyden ehdot, voimassa 22.11.2018 alkaen.

Ehdot ovat jaettu kahteen osaan:

  1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot 
  2. Verkkovalmennusten ja Team Limitless -jäsenyyden ehdot

1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi Joosua Visuri (Y-tunnus: 2695762-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.joosuavisuri.fi

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistuksesta näet:

  • Tuotteen tiedot
  • Alv-erittelyn
  • Laskusi loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu joko Bambora Finlandin, Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, TYKY:n, ePassin tai Stripe Inc -palveluiden kautta.

Maksupalveluntarjoaja: Bambora PayForm Oy

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

MAKSUPALVELUNTARJOAJA: STRIPE

Stripe on luotettu maksupalvelu, joka on käytössä kymmenissä tuhansissa verkkopalveluissa. Stripen kautta voit maksaa eri maksukorteilla, ApplePaylla ja GooglePaylla. Stripen omat käyttöehdot voit lukea täältä: https://stripe.com/fi/checkout/legal

Toimitusaika

Lähetämme ja toimitamme tuotteita noin kaksi kertaa viikossa. Sähköiset kurssit ja oppaat saat sähköpostiisi maksun suoritettuasi. Limitless -nettivalmennukset alkavat erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Toimitustapa ja toimituskulut

Mikäli toimitus tapahtuu sähköpostitse, ei toimituskuluja veloiteta. Muussa tapauksessa postikulut veloitetaan Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tavaroiden osalta palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Asiakasnumerosi
  • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi,
  • Pankkitilinumerosi sekä
  • Kopio Tmi Joosua Visuri -tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

Tmi Joosua Visuri

Capellan puistotie 3 C 133

00540 Helsinki

Sähköisten tuotteiden osalta ole yhteydessä: [email protected] 

Ongelmatilanteet

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai palvelu tai jos asiakas ei ole saanut tilaamaansa tuotetta tai palvelua, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi [email protected]

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tmi Joosua Visuri käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Tmi Joosua Visuri sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

2. Limitless -nettivalmennusten ehdot

Limitless -nettivalmennukseen voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta kirjallisesti osoitteeseen [email protected]. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta.

Limitless -nettivalmennusten tyytyväisyystakuu

Limitless -nettivalmennusta koskeva 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 14 vuorokauden ajan valmennuksen virallisesta aloituspäivämäärästä. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ole yhteydessä osoitteeseen [email protected]

Team Limitless -jäsenyys

Team Limitless -jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Jäsenyys on voimassa, kunnes se irtisanotaan sinun tai meidän toimesta. Sopimus alkaa siitä päivästä alkaen, jolloin jäsenyyden maksu on suoritettu. Laskutus tapahtuu kuukausittain joko suoraveloituksena Debit- tai Credit -maksukortilta tai e-laskutuksella.

Pidätämme oikeuden hinnan ja toiminnan muutoksiin. Mahdollisista muutoksista kuitenkin tiedotamme aina henkilökohtaisesti jokaiselle jäsenelle. Jäsenyydessä on yhden (1) kuukauden mittainen irtisanomisaika, joka tulee suorittaa kirjallisesti osoitteeseen [email protected].

Limitless -nettivalmennusten ja jäsenyyden vastuu sekä treenien turvallisuus

Valmennusten ja jäsenyyksien voimassaolon aikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa osallistujan omalla vastuulla. Osallistuja on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu Tmi Joosua Visurin tai Limitless -valmennusbrändin toimesta.

Osallistuja hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta.

Minä, päävalmentaja Joosua Visurin pyrin aina toteuttamaan ohjelmoinnin turvallisesti ja teen parhaani, jotta voin auttaa jokaista osallistujaa osaamiseni rajoissa niin mahdollisimman hyvin. Tästä huolimatta jokainen osallistuja on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa.

Limitless valmennuksiin osallistuva tai jäsenyyteen sitoutuva henkilö vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan, vapauttaen samalla Tmi Joosua Visurin ja valmennusten toimintaan liittyvät henkilöt ja vastuusta.

Tmi Joosua Visuri pidättää oikeuden tehdä muutoksia sekä nettivalmennusten toiminnan, että näiden ehtojen osalta. Muutoksista informoidaan erikseen. Limitless -verkkovalmennuksiin osallistuminen ja Team Limitless -jäsenyys edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä ja noudattamista. Jäsen vakuuttaa, että hän on tutustunut näihin ehtoihin huolellisesti etukäteen ja sitoutuu noudattaman niitä.